Skip to main content

Toepasbaarheid van een chalet:

Wonen, werken en natuurlijk recreëren.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Houten chalets worden van origine gezien als leuk vakantiehuisje of plekje in de natuur om de druktes van de stad te ontlopen in de weekenden. Hoewel dit nog steeds prima bestedingen zijn, is de toepasbaarheid van een chalet de laatste jaren veel breder geworden. Je kunt ermee wonen, werken en recreëren.

Zo worden houten chalets bijvoorbeeld steeds vaker als thuiskantoor ingezet sinds het thuiswerken is toegenomen en is het ook steeds vaker een goede oplossing voor de mantelzorg, nu de vergrijzing serieus toeneemt. Vaste permanente bewoning is mede mogelijk dankzij hoogwaardige isolatie.

Onze houten chalets worden bovendien duurzaam gebouwd én zijn winterhard, waardoor de toepasbaarheid van een chalet heel erg ruim is.  Denk aan vaste bewoning op camping of eigen terrein, maar ook zijn de chalets als B&B in te zetten.

Graag inspireren wij u daarom op deze pagina met de diverse mogelijkheden van onze houten chalets!

Ik lust wel een bakkie!

Een greep uit de mogelijke toepassingen

Vakantiehuis

Houten chalets worden zijn een favoriete vakantiebestemming. Mensen laten deze bouwen voor hun eigen gezin en / of als investering door het te verhuren aan derden.

Weekendverblijf

Voor sommige is een weekend weg van huis al een soort van vakantie. Zodoende is het weekendverblijf nog steeds een veel geziene toepasbaarheid van een houten chalet.

Tiny House

Tiny houses groeien in populariteit en veel gemeenten hebben hier een bestemmingsplan voor. Onze houten chalets zijn als maatwerk perfect inzetbaar als tiny house.

Mantelzorgwoning

De zorg is overbelast steeds meer gezinnen kiezen daarom voor mantelzorg. Een houten chalet biedt voor vele een perfecte en vooral ook comfortabele oplossing.

Tuinkantoor

Thuiswerken is sinds covid niet meer weg te denken. Vele kiezen voor een losstaand verblijf in de tuin om zich even af te sluiten van het huishouden en rustig te kunnen werken.

Strandhuisje

Jazeker! Onze houten chalets bouwen wij ook op een strandwaardig onderstel met wielen om als zeer comfortabel en stormvast strandhuisje te fungeren in de zomerse maanden.

Bent u geïnteresseerd in een houten chalet en vooral ook naar uw mogelijke kosten? Bereken dan zelf uw investering!

Investering berekenen

Onze houten chalets zijn op maat naar uw wens te bouwen

Wat is de investering?

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van uw houten chalet? Met onze calculator kunt u nu zelf online een eerste indicatie berekenen van uw investering!

Nu berekenen

Maatwerk

We werken met een vast basis model. Dit model is qua afmeting en indeling vervolgens aanpasbaar naar uw specifieke wensen, eisen en mogelijkhden.

Extra opties

Vervolgens kunt uit diverse standaard of voor u specifieke uitbreidingen kiezen middels onze extra opties. Niks is te gek en alles bespreekbaar.