Skip to main content

Over ons:

Wij willen persoonlijk met u uw perfecte houten chalet bouwen.

Wij werken altijd op basis van persoonlijk contact

U bent er misschien al achter dat veel chalet-bouwers er een zeer onpersoonlijke aanpak op na houden. Vaak spreekt u alleen een verkoper, welke u zo snel mogelijk de deal wilt laten tekenen en soms is dit zelfs meteen ook het laatste persoonlijke contact. Niet bij RFC Chaletbouw.

Vanaf het eerste kopje koffie tot de laatste in uw geïnstalleerde chalet bouwen wij (Peter Prins en Jacco Hienkens) niet alleen uw houten chalet, ook bouwen we aan een persoonlijke band met u! Wij weten namelijk dat een houten chalet een serieuze investering is met voor iedereen andere en hele persoonlijke wensen en toepassingen.

Wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor u? Dan bent u meer dan welkom bij ons op kantoor!

Ik lust wel een bakkie!

Zo gaan we te werk

Stap 1: De Persoonlijke Kennismaking; Het begint met een vrijblijvende en persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking nemen we ruim de tijd om wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Dit kan bij ons op kantoor, bij u thuis maar kan ook alvast op de locatie waar uw houten chalet moet gaan komen.

Stap 2: Heldere en realistische offerte; Werken vanuit een vast basis chalet, welke aan te vullen is naar uw specifieke wensen. Zodoende kunnen wij u snel een offerte doen die makkelijk te begrijpen is en qua budget altijd in verhouding is met uw droom chalet.

Stap 3: Bouw- en plaatsingsfase; Na akkoord op uw offerte gaan we aan de slag met uw eigen houten chalet. We werken uitsluitend met eigen vakmensen en de beste materialen.Met aandacht voor details en kwaliteit bouwen we uw houten chalet, welke tientallen jaren mee zal gaan.

Stap 4: Communicatie en nazorg; Voor, tijdens en na uw project hebben we veelvuldig contact en werken met korte lijntjes. We zijn altijd bereikbaar, ongeacht uw vragen of verzoeken. Ook na oplevering nemen wij nog contact met u op, om er zeker van te zijn dat wij, samen met u, uw droomchalet hebben gebouwd!

Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel ons gerust

Onze houten chalets zijn op maat naar uw wens te bouwen

Wat is de investering?

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van uw houten chalet? Met onze calculator kunt u nu zelf online een eerste indicatie berekenen van uw investering!

Nu berekenen

Maatwerk

We werken met een vast basis model. Dit model is qua afmeting en indeling vervolgens aanpasbaar naar uw specifieke wensen, eisen en mogelijkheden.

Extra opties

Vervolgens kunt u uit diverse standaard of voor u specifieke uitbreidingen kiezen middels onze extra opties. Niks is te gek en alles bespreekbaar.